Om os

Jura-Docs tilbyder nogen af Danmarks billigste testamenter, der inkluderer ubegrænset rådgivning. Vi sikrer at testamentet bliver udarbejdet juridisk korrekt og ud fra din situation. Vi ønsker at sikre dig og din familie bedst muligt uden brug af testamenteskabeloner, som kan købes billigt på nettet.

Der er altid en uddannet jurist som sagsansvarlig på dit testamente, fremtidsfuldmagt. ægtepagt eller samejeoverenskomst. Du er desuden dækket af en forsikring på op til 5 mio. – ikke noget alle andre aktører tilbyder.

Hvordan så billigt?

Jura-Docs er søstervirksomhed til Din-Bolighandel, som pt. er Danmarks nr. 1 vurderet rådgiver inden for Retslige Tjenester på Trust Pilot. De ligger nr. 1, fordi vi tror på glade kunder og vil gå langt for at give en god oplevelse.  Vores pris på et testamente er lav, fordi vi syntes alle skal have adgang til at få lavet et testamente MED rådgivning.

Vi tror ikke på testamente ”skabeloner”, som kan købes uden rådgivning og syntes det er en basal ret at kunne sikre sig selv og sin familie. Vores bagtanke med en billig pris er, at vi håber, at I kunne tænke Jer at blive faste kunder i fremtiden.

Nedenfor kan du se personerne bag skærmen

Line Nybo

Line Nybo

Cand. Jur.
Line er uddannet Cand. Jur. og har siddet mange år med testamenter og familie-arveret.
2019-10-28_12-22-30

Sheyla Salihovic

Cand. Jur.
Sheyla er uddannet Cand. Jur. og har tidligere arbejdet på et advokatkontor.
2019-10-28_12-24-36

Michael Bjerggaard

Cand. Merc.
Michael er uddannet Cand. Merc og kommer fra en finansiel baggrund.

Forsikring og ansvar

I kan stole på, at vi laver et grundigt og korrekt juridisk arbejde. Hvis der dog skulle opstå fejl, hvor I lider et økonomisk tab, er vi dækket af en professionel ansvarsforsikring gennem DJØF. Forsikringen dækker op til 5 mio. – langt over hvad de fleste andre tilbyder.

Der findes flere selskaber, der tilbyder testamenter uden at tage ansvar for eventuelle fejl – bl.a. ved at udfylde diverse formularer. Vi hos Jura Docs ønsker at kunne se vores kunder i øjnene – også om 5 år.

Testamente pris

Løbende tjekker vi konkurrenter for at følge med i, om vi nu har en billig pris på et familie testamente MED rådgivning.

Vi sørger for at være bland de billigste aktører som tilbyder ubegrænset rådgivning og samtidig har en ordentlig forsikring for vores arbejde.

Valg af rådgiver til testamente

Uanset om I vælger os eller anden udbyder, så kan vi kun understrege, at man bør få rådgivning. Stol aldrig på firmaer der fraskriver sig deres ansvar for ydelsen de leverer – det er helt uhørt.

Læs mere om: Testamente, Priser, Kontakt

Vi støtter

Hos Jura Docs ønsker vi, at støtte bæredygtige initiativer der fremmer den grønne omstilling. Derfor er vi stolte af, at støtte disse initiativer og tænke bæredygtighed ind i den daglige drift af Jura Docs.