Om os

Jura-Docs tilbyder nogen af Danmarks billigste testamenter, der inkluderer ubegrænset rådgivning. Vi sikrer at testamentet bliver udarbejdet juridisk korrekt og ud fra din situation. Vi ønsker at sikre dig og din familie bedst muligt, lige meget om du ønsker fuld rådgivning eller hvis du vil spare lidt penge og bruge en af vores smarte skabeloner og lave dokumentet selv.

Der er altid en uddannet jurist som sagsansvarlig på dit testamente, fremtidsfuldmagt. ægtepagt eller samejeoverenskomst hvis du vælger rådgivning. Du er desuden dækket af en forsikring på op til 5 mio. – ikke noget alle andre aktører tilbyder.

Hvis du vil spare penge, kan du også lave Testamente eller andre juridisk korrekte dokumenter selv ved at svare på spørgsmål i vores smarte dokument skabeloner.

Hvordan så billigt?

Vi syntes det er en basal ret at kunne sikre sig selv og sin familie, derfor tilbyder vi så konkurrence dygtige priser. Vores bagtanke med en billig pris er, at vi håber, at I kunne tænke Jer at blive faste kunder i fremtiden.

Vi opfordrer vores kunder til at læse tidligere anmeldelser af vores virksomhed, idet de afspejler fint hvordan vi arbejder.

Jura-Docs er endvidere søstervirksomhed til Din-Bolighandel, som pt. er en af Danmarks bedst vurderet rådgiver inden for Retslige Tjenester på Trust Pilot. De ligger i top, ligesom Jura-Docs, fordi vi tror på glade kunder og vil gå langt for at give en god oplevelse.

Forsikring og ansvar

I kan stole på, at vi laver et grundigt og korrekt juridisk arbejde. Hvis der dog skulle opstå fejl i vores rådgivning, hvor I lider et økonomisk tab, er vi dækket af en professionel ansvarsforsikring gennem DJØF. Forsikringen dækker op til 5 mio. – langt over hvad de fleste andre tilbyder.

Der findes flere selskaber, der tilbyder testamenter uden at tage ansvar for eventuelle fejl. Vi hos Jura Docs ønsker at kunne se vores kunder i øjnene – også om 5 år, så i står inde for at vores rådgivning er juridisk korrekt og vores dokument skabeloner også er det.

Testamente pris

Løbende tjekker vi konkurrenter for at følge med i, om vi nu har en billig pris på et familie testamente MED rådgivning.

Vi sørger for at være blandt de billigste aktører som tilbyder ubegrænset rådgivning og samtidig har en ordentlig forsikring for vores arbejde.

Valg af rådgiver til testamente

Uanset om I vælger os eller anden udbyder, så kan vi kun understrege, at man bør vælge et firma der er forsikret. Stol aldrig på firmaer uden en gyldig ansvarsforsikring.

Læs mere om: Testamente, Priser, Kontakt

Vi støtter

Hos Jura Docs ønsker vi, at støtte bæredygtige initiativer der fremmer den grønne omstilling. Derfor er vi stolte af, at støtte disse initiativer og tænke bæredygtighed ind i den daglige drift af Jura Docs.