Billige priser med Jura-Docs

Juridiske dokumenter udarbejdes billigt, nemt og juridisk korrekt af Jura-Docs. Nedenfor kan du se alle vores priser og du kan se hvor meget du sparer i forhold til en advokat.

Du kan selv lave dokumentet gennem vores nemme online løsning, hvor vi har meget billige priser på online oprettelse af juridiske dokumenter. En løsning mange vælger når de opretter fremtidsfuldmagt eller et testamente.

Du kan også tilkøbe rådgivning med vores erfaren jurist som så vil lave alt for dig. Ubegrænset rådgivning er inkl. i denne løsning og du bliver hjulpet i mål fra start til slut.

Tinglysning og underskrifter

Nogle juridiske dokumenter kræver enten tinglysning eller at de vedstås foran en notar. Betaling for den ydelse sker til notaren direkte. Hvis dit dokument kræver enten notar eller tinglysning, vil vi altid oplyse dig om det, så du ved hvad du skal betale til de offentlige myndigheder eller hos notaren.

Det er altid gratis at tale med os, du betaler ikke noget med mindre du vælger at bestille et dokument, kontakt os enten på [email protected] eller ring 42 90 13 00.

Hvad koster et testamente normalt?

Priser på testamente, fremtidsfuldmagt og samejeoverenskomst

Priser på testamente svinger utroligt meget i pris. Det afhænger af om du bruger en lokal advokat eller useriøse aktører på internettet.

Advokat priser på testamenter, kan sagtens ligge på 4.500 kr.

Hvordan kan testamentet være så billigt?

denne side kan du læse mere om hvorfor og hvordan vi tilbyder at udarbejde et testamente så billigt.

Gratis testamente til velgørenhed

Hvis du gerne vil donere din formue til et en velgørende organisation - tilbyder vi dette helt gratis for de organisationer som vi har indgået samarbejde med. Pt. er dette 100% For Børnene. Kontakt os for at høre mere om hvordan du får dit testamente med rådgivning 100% gratis.

Hvad koster et testamente?

Vi tager kun 2.495 kr. inkl. moms for et testamente med ubegrænset rådgivning. Udover vores honorar, skal der betales 300 kr. til notaren hvis der laves et notartestamente.

Hvorfor skal jeg oprette et testamente?

For at have medbestemmelse på fordelingen af din formue skal der oprettes et testamente. Hvis der ikke er et testamente, er det arvelovens bestemmelser der gælder. I et testamente kan du også godtgøre venner, foreninger eller lignende, det behøver ikke være familie. Du undgår også at evt. arv går til statskassen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opretter et testamente?

Din formue vil blive fordelt efter reglerne i arveloven. Først arver din ægtefælle og børn, børnebørn mv. Derefter forældre, søskende, bedsteforældre og deres børn. Ugifte samlevere arver ikke hinanden, det er kun muligt med et testamente.

Hvad kan jeg beslutte i et testamente?

Tvangsarvinger (arvinger i arveklasse 1 (LINK) skal arve mindst ¼ af arven. Det er hvad man kalder tvangsarven. Hvis du ikke har nogen arvinger i arveklasse 1 (dvs. ingen børn eller ægtefælle), så kan du selv bestemme over hele din arv.

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, hvor du kan være med til at bestemme hvem der skal arve efter dig. Dine arvinger kan godt være venner, eller foreninger. Der er dog nogen arvinger som har ret til noget af arven lige meget hvad – det kaldes tvangsarvinger.

Hvad er arveafgift eller boafgift?

Begge navne dækker over den afgift til staten som skal betales i forbindelse med arven. Kun ægtefæller betaler ikke afgift. Størrelsen af afgiften afhænger af både beløbet og hvem modtageren er.