Hvad koster et testamente?

Priser på testamente og andre ydelser inkluderer ubegrænset telefonisk rådgivning.

Du får et udkast til gennemgang med mulighed for at stille spørgsmål til det. Vi slipper dig først, når du er helt komfortabel med ydelsen.

Eneste undtagelse er hvis du vælger en fremtidsfuldmagt, som du selv laver ud fra en grundig guide til 249,-.

Priser på testamente, fremtidsfuldmagt og samejeoverenskomst
Testamente (med rådgivning)

2.950,- inkl. moms

  • Ubegrænset rådgivning
  • Gratis testamentetjek
Testamente + Fremtidsfuldmagt (begge m. rådgivning)

3.649,- inkl. moms

  • Ubegrænset rådgivning
  • Gratis testamentetjek
Testamente + 2 x Fremtidsfuldmagt (begge m. rådgivning)

4.348,- inkl. moms

  • Ubegrænset rådgivning
  • Gratis testamentetjek
Fremtidsfuldmagt (lav selv)

249- inkl. moms

  • Oprettes via grundig guide
  • Uden rådgivning

Hvilke andre ydelser tilbyder Jura-Docs?

Vi tilbyder udarbejdelse af samejeoverenskomst eller ægtepagt for 2.950 kr. inkl. moms. Vi tilbyder i alle vores testamenter gratis børnetestamente.

Hvad er ikke med i prisen?

Hvis du vælger at få testamentet registeret hos en notar, så koster det 300 kr. som betales direkte til notaren, når du signerer. Hvis du skal have tinglyst en ægtepagt eller samejeoverenskomst, er der en afgift til staten på 1.750. Hvis du har brug for et personligt møde på Sjælland koster det 1.000 kr.

Hvad koster et testamente normalt?

Priser på testamente, fremtidsfuldmagt og samejeoverenskomst

Priser på testamente svinger utroligt meget i pris. Det afhænger af om du bruger en lokal advokat eller useriøse aktører på internettet.

Advokat priser på testamenter, kan sagtens ligge på 4.500 kr.

Hvordan kan testamentet være så billigt?

denne side kan du læse mere om hvorfor og hvordan vi tilbyder at udarbejde et testamente så billigt.

Hvorfor bør du vælge Jura-Docs som din partner

Vi vil aldrig sælge dig et testamente uden seriøs rådgivning. Vi er ansvarsforsikret på de bedste vilkår i markedet. Hvis du ikke vælger os, så sørg for at vælge anden rådgiver, der tager ansvar for deres arbejde, og som har en ansvarsforsikring.

Gratis testamente til velgørenhed

Hvis du gerne vil donere din formue til et en velgørende organisation - tilbyder vi dette helt gratis for de organisationer som vi har indgået samarbejde med. Pt. er dette 100% For Børnene. Kontakt os for at høre mere om hvordan du får dit testamente med rådgivning 100% gratis.

Hvad koster et testamente?

Vi tager kun 2.950 kr. inkl. moms for et testamente med ubegrænset rådgivning. Udover vores honorar, skal der betales 300 kr. til notaren hvis der laves et notartestamente.

Hvorfor skal jeg oprette et testamente?

For at have medbestemmelse på fordelingen af din formue skal der oprettes et testamente. Hvis der ikke er et testamente, er det arvelovens bestemmelser der gælder. I et testamente kan du også godtgøre venner, foreninger eller lignende, det behøver ikke være familie. Du undgår også at evt. arv går til statskassen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke opretter et testamente?

Din formue vil blive fordelt efter reglerne i arveloven. Først arver din ægtefælle og børn, børnebørn mv. Derefter forældre, søskende, bedsteforældre og deres børn. Ugifte samlevere arver ikke hinanden, det er kun muligt med et testamente.

Hvad kan jeg beslutte i et testamente?

Tvangsarvinger (arvinger i arveklasse 1 (LINK) skal arve mindst ¼ af arven. Det er hvad man kalder tvangsarven. Hvis du ikke har nogen arvinger i arveklasse 1 (dvs. ingen børn eller ægtefælle), så kan du selv bestemme over hele din arv.

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, hvor du kan være med til at bestemme hvem der skal arve efter dig. Dine arvinger kan godt være venner, eller foreninger. Der er dog nogen arvinger som har ret til noget af arven lige meget hvad – det kaldes tvangsarvinger.

Hvad er arveafgift eller boafgift?

Begge navne dækker over den afgift til staten som skal betales i forbindelse med arven. Kun ægtefæller betaler ikke afgift. Størrelsen af afgiften afhænger af både beløbet og hvem modtageren er.