Auktionsskøde og tinglysning auktionsskøde

Hvis du har vundet en tvangsauktion på et hus, grund eller anden fast ejendom, så hjælper vi med tinglysning auktionsskøde for kun 1.395,-. Vi sørger for at det auktionsskøde som du har fået udstedt af retten, bliver digitalt tinglyst juridisk korrekt.

Indhold

  Skal ejendommen videresælges?

  Overvejer du at videresælge ejendommen indenfor 1 år, så skal du ikke få udstedt auktions skøde. Du bør derimod lade os udarbejde et transportskøde, i stedet for tinglysning af auktionsskøde. Dette gøres når du har fundet en køber, men det skal ske inden for maksimalt 1 år. Ved at udarbejde et transportskøde, så vil det være køber der betaler tinglysningsafgiften til staten, i stedet for dig.

  Lad vores søster virksomhed Din-Bolighandel hjælpe dig med udarbejdelse af transportskøde, da det ikke foregår gennem Jura-Docs, kontakt Din-Bolighandel her.

  Er auktionsskøde ikke udstedt?

  Har du brug for hjælp til at indhente samtykkeerklæringer, så du kan få udstedt auktionsskøde? Så kontakt Din-Bolighandel via linket ovenfor, så modtager du en fordelagtig pris. Vi kan desværre ikke oplyse en fast pris før vi vurderer din sag, da det vil afhænge af hvor mange samtykkeerklæringer der skal indhentes.

  Det kan være en noget lang tidsmæssig proces, med alt imellem en til tyve eller endnu flere samtykker, derfor kræver det, at vi ser på sagen før vi kan give en fast pris.

  Der kan ikke ske udstedelse af auktionsskøde før man har alle samtykkeerklæringerne.

  Beregning af tinglysningsafgift auktionsskøde

  Tinglysningsafgiften til staten ved tinglysning auktionsskøde beregnes som en fast afgift på 1.850 kr. Dertil er der en en variabel tinglysningsafgift på 0,6% af størstebeløbet + budsummen.

  Se evt. mere her.