Opret fremtidsfuldmagt uden en dyr advokat hos Jura-Docs

Er du på udkig efter juridisk rådgivning og hjælp med juridiske dokumenter som en fremtidsfuldmagt? Så er det ikke nødvendigt at betale for en advokat. Hos Jura-Docs kan vi tilbyde dig kvalificeret hjælp fra vores uddannede jurister til en brøkdel af prisen.

Hvorfor skal jeg investere i en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der giver en person (kaldet fuldmægtigen) fuldmagt til at træffe beslutninger på en anden persons vegne (kaldet fuldmagtsgiveren), hvis denne person på et tidspunkt ikke længere selv er i stand til det.

En fremtidsfuldmagt giver fuldmægtigen beføjelse til at handle økonomisk, herunder bestemme køb eller salg af ejendom eller foretage investeringer. Fuldmægtigen kan også have beføjelse til at bestemme over den andens personlige anliggender, som for eksempel at træffe beslutninger om sundhedspleje.

Læs mere om en fremtidsfuldmagt her

Det er vigtigt at have en fremtidsfuldmagt, da den kan sikre, at ens ønsker og interesser bliver varetaget, hvis man ikke længere selv er i stand til det. Uden en fremtidsfuldmagt kan ens økonomiske og personlige anliggender ende med at blive bestemt af en anden person eller af retten, som ikke nødvendigvis handler ud fra dine vigtigste interesser.

Læs også: Fremtidsfuldmagt vejledning: Få svar på fem vigtige spørgsmål 

Er en fremtidsfuldmagt kun gyldig, hvis den er udarbejdet af en advokat?

NEJ! En fremtidsfuldmagt er ikke kun gyldig, hvis den er udarbejdet af en advokat.

Mange tror fejlagtigt, at de kun kan få den nødvendige juridiske assistance til at oprette en fremtidsfuldmagt hos en advokat. Men det er faktisk slet ikke nødvendigt at betale de høje advokathonorarer. Hos Jura-Docs har vores jurister den samme faglige baggrund og ekspertise som en advokat og kan derfor udføre arbejdet med samme professionalisme. Med vores hjælp behøver du ovenikøbet ikke at betale en formue for at få udarbejdet en gyldig fremtidsfuldmagt.

Ved at lade vores uddannede jurister hos Jura-Docs hjælpe dig med at udarbejde en fremtidsfuldmagt, kan du være sikker på, at dokumentet er juridisk korrekt og opfylder alle nødvendige krav. Vores jurister har specialiseret sig i at udarbejde juridiske dokumenter og har den nødvendige ekspertise og erfaring inden for området. De har gennemgået omfattende uddannelse og har den nødvendige viden til at sikre, at dine dokumenter er juridisk korrekte og opfylder alle relevante krav og regler.

Du kan også lave din fremtidsfuldmagt selv men...

Selvom det er muligt at lave din fremtidsfuldmagt selv og spare penge, er det vigtigt at være opmærksom på de potentielle risici, der er forbundet med dette. Mens det kan virke fristende at undgå omkostningerne ved at konsultere en advokat eller jurist, kan du ende med at betale en høj pris, hvis din fremtidsfuldmagt ikke er gyldig.

Uden den nødvendige juridiske viden og erfaring, er der en risiko for, at fejl og mangler kan opstå i din fremtidsfuldmagt. Dette kan være alt fra at overskride grænserne for hvad du kan bestemme i fremtidsfuldmagten, til at udelade vigtige oplysninger eller ikke opfylde de relevante juridiske krav og regler. Disse fejl kan gøre din fremtidsfuldmagt ugyldig og betyde, at dine ønsker og behov ikke opfyldes, hvis du på et tidspunkt bliver ude af stand til at handle og træffe beslutninger på egen hånd.

Prisforskellen på en advokat og jurist

Hos Jura-Docs kan du både vælge at oprette din fremtidsfuldmagt med vores "Lav det selv" formular til 249 kr., eller du kan få os til at lave hele din fremtidsfuldmagt med ubegrænset rådgivning til 699 kr.

Begge disse priser slår med længder den pris, du skal betale for at få en advokat til at lave din fremtidsfuldmagt. De billigste advokatfirmaer tilbyder nemlig oprettelse af en fremtidsfuldmagt til en pris på 2500 kr. Og bemærk at det er de billigste advokatfirmaer!

Det er altså væsentligt dyrere at gå til en advokat på trods af at udbyttet er det samme: Professionel rådgivning og hjælp til at oprette din fremtidsfuldmagt fra en person med den rette uddannelse og faglige ekspertise, uanset om det er en jurist eller advokat.

Få hjælp fra Jura-Docs til at oprette din fremtidsfuldmagt

Ved at vælge Jura-Docs til at hjælpe dig med at oprette en fremtidsfuldmagt, kan du være sikker på, at du får kvalificeret hjælp til en overkommelig pris. Vores jurister vil guide dig igennem processen og sikre, at alle relevante emner og spørgsmål bliver dækket. 

Vi vil også sørge for, at dokumentet er korrekt udfyldt og opfylder alle nødvendige krav.

Opret din fremtidsfuldmagt her

Har du nogen spørgsmål angående oprettelsen af din fremtidsfuldmagt, kan du kontakte os på tlf. 42 90 1300 eller mail [email protected].