Ægtepagt pris: Spar penge og tid med professionel hjælp 

En ægtepagter er en vigtig juridisk aftale, som kan sikre både dig og din ægtefælle i tilfælde af skilsmisse eller dødsfald ved deling af formuen. Men hvad koster en ægtepagt egentlig? Og hvordan får I den bedste aftale? Læs videre her for at få svaret. 

Hvorfor få en ægtepagt?

En ægtepagt kan være en god idé, hvis man ønsker at beskytte sin formue og arv ved skilsmisse eller dødsfald. Med en ægtepagt kan man klargøre, hvordan ens økonomiske forhold og ansvarsfordeling ser ud i ægteskabet, så der ikke opstår tvivl senere hen. Derudover kan en ægtepagt også forebygge eventuelle tvister mellem ægtefæller.

Det er vigtigt at overveje prisen på en ægtepagt i forhold til de potentielle omkostninger ved ikke at have én. En professionel juridisk rådgiver vil kunne hjælpe med at udarbejde den nødvendige dokumentation og sikre sig, at den er gyldig og fuldt gennemskuelig. Det vil både spare tid og penge i det lange løb samt give tryghed omkring ens personlige økonomi.

Læs mere om en ægtepagt her

Hvad koster en ægtepagt?

Hos Jura-Docs tilbyder vi faste lave priser ved oprettelse af jeres ægtepagt.

I kan oprette jeres ægtepagt online til kun 495 kr. Det tager ikke mere end 10 minutter.

Opret jeres ægtepagt online her

Vi kan også udarbejde hele jeres ægtepagt, i samråd med jer selvfølgelig. Dette tilbyder vi at gøre for 2.495 kr.

Opret jeres ægtepagt med ubegrænset rådgivning her

Er I endnu i tvivl om, hvor meget rådgivning I skal bruge for at oprette en ægtepagt, kan I kontakte os her.

Vi sidder klar til at hjælpe og besvare jeres spørgsmål, helt gratis.

Tinglysningsafgift

For at gøre en ægtepagt gyldig, skal den tinglyses og registreres i det offentlige tinglysningssystem. Dermed kan andre se, at der eksisterer en ægtepagt mellem ægtefællerne, og hvad den indeholder af vilkår.

Prisen for at tinglyse en ægtepagt er en offentlig afgift på 1.850 kr. Denne afgift skal betales ved tinglysningen af ægtepagten.

I tinglyser jeres ægtepagt her, ellers står Jura-Docs også klar til at hjælpe med dette.

Indhold og kompleksitet

Juridisk rådgivning om indholdet af ægtepagten er afgørende for at beskytte jeres interesser og formue. Det er vigtigt, at dokumentet bliver udarbejdet korrekt, så det gælder i tilfælde af separation eller død.

3 tips - Sådan får du en god ægtepagt

Når I skal oprette en ægtepagt, er det vigtigt at være ærlig og åben omkring jeres ønsker og forventninger til aftalen. Det er også vigtigt at overveje alle mulige scenarier, så I kan lave en aftale, der fungerer for jer begge i både gode og dårlige tider.

Jura-Docs kan hjælpe med at skræddersy jeres ægtepagt efter jeres individuelle behov og sikre, at den er juridisk gyldig.

Nedenfor er tre gode råd, der er værd at overveje, når I opretter jeres ægtepagt.

1. Vær ærlig og åben

Når I opretter en ægtepagt, er det vigtigt at være åben og ærlig om jeres samlede økonomi. Gennemgå alle aktiver og passiver, så I kan lave en fair fordeling af formuen i tilfælde af skilsmisse eller død. Husk også at tage højde for børns arveret, da dette kan påvirke fordelingen.

Læs om arvelovens regler her

2. Fordeling af værdier

En anden vigtig ting at aftale i ægtepagten er, hvordan værdigenstande skal fordeles. Dette inkluderer blandt andet ejendomme, smykker og kunstværker. Vær sikker på at diskutere dette nøje og komme til enighed omkring hvad der skal ske med disse genstande i fremtiden.

3. Overvej alle scenarier

Når I opretter en ægtepagt, er det vigtigt at overveje alle mulige scenarier. Tænk på hvad der vil ske i tilfælde af separation eller skilsmisse, og tag højde for eventuelle dødsfald i aftalen. Selvom disse situationer naturligvis ikke er nogle, man ønsker at opleve, er det ikke uundgåeligt, at en af dem indtræffer på et tidspunkt.

Ved at tage disse punkter med i jeres overvejelser og få hjælp fra en professionel juridisk rådgiver til at udforme jeres ægtepagt, kan I sikre jeres fremtid på bedste vis.

Læs hvorfor det er en god ide at oprette en ægtepagt her

Få hjælp af Jura-Docs til oprettelsen af jeres ægtepagt

Hvis du og din ægtefælle overvejer at oprette en ægtepagt, kan det være en god idé at søge professionel rådgivning og hjælp til at sikre jer, at jeres ægtepagt dækker alle jeres behov og er juridisk bindende. Hos Jura-Docs tilbyder vi netop dette.

Vores ekspertise er at hjælpe vores kunder med at oprette juridiske dokumenter, såsom ægtepagter, testamenter, skøder og fremtidsfuldmagter, der kan give tryghed og sikkerhed for fremtiden. Vi tilbyder rådgivning, så I er sikre på at få den ægtepagt, som passer bedst til jer.

Kontakt os på tlf. 42 90 13 00 eller skriv til os på [email protected]